Újdonság: Gyárilag felújított SN7 és SN6 féknyergek teherautókra, pótkocsikra, buszokraBiztonságos és megbízható szállítás „életük delén túl” lévő pótkocsikhoz


Úgy gondoljuk, az idősebb, sok kilométert futott pótkocsik megszolgálták a prémium minőségű cserealkatrészeket.
Az SN6 és SK7 pótkocsi tárcsafékekhez készült eredeti, gyárilag felújított Knorr-Bremse féknyergek az idősebb pótkocsik észszerű piaci értéken való javításának optimális megoldásai: Költséghatékony és egyben fenntartható csúcsminőség 12 hónap jótállással.

További információk

Költséghatékony a legutolsó kilométerig


Az eredeti, gyárilag felújított Knorr-Bremse féknyergek az idősebb, korlátozott hátralévő élettartamú pótkocsik optimális szervizmegoldásai.
A költséghatékony, gyárilag felújított féknyergek segítenek Önnek javítási költségeket megtakarítani idősebb járművek esetében – megőrizve versenyképességét.

További információk

Biztonságosan minden úton


Az idősebb pótkocsiknak is maximálisan kell teljesíteniük, minden egyes napon.
Eredeti, gyárilag felújított féknyergeinkkel nem kell a biztonság és a teljesítmény kárára kompromisszumokat kötnie.
A Knorr-Bremse gyárilag felújított féknyergeinek minőségében nyugodtan bízhat megalkuvások nélkül.
A pótkocsikat jó állapotban tartják, jelentősen meghosszabbítva életciklusuk „csúcsteljesítményű” szakaszát, mindig ügyelve a sofőrök biztonságára.

További információk

Vissza a forgalomba a legrövidebb időn belül


A fuvarokért folyó harcban minden futott kilométer megéri a saját súlyát aranyban.
Ezért teszünk meg mindet azért, hogy a járműveket a legrövidebb időn belül visszavezessük a forgalomba – még a legkedvezőtlenebb esetekben is:
Kiépített értékesítési hálózatunk segítségével az idősebb teherautók és pótkocsik cserealkatrészeit a lehető legrövidebb időn belül az Ön helyi telepére szállítjuk.
A Knorr-Bremse intenzív képzési programjainak köszönhetően módunkban áll zökkenőmentes szolgáltatást nyújtani Önnek.
Minimálisra csökkentjük az állásidőt – költséget takarítva meg a járműtulajdonosoknak!

További információk

Fenntarthatóbb, mint valaha


Az új termékek gyártásával összehasonlítva féknyergeink gyári felújításával CO2-kibocsátásunkat 73%-kal sikerült csökkenteni.
Ez jó a környezetnek, és javít a fenntarthatóság terén nyújtott teljesítményünkön is.

További információk

Életre szóló ígéret


Meggyőződésünk, hogy a teherautóknak és a pótkocsiknak az utakon van a helyük, hiszen arra valók, hogy nagyobb teljesítményt nyújtsanak kihívást jelentő körülmények mellett, és mozgásban maradjanak egy életen át.
Nem számít, hogy mennyi a jármű futásteljesítménye: elvárás a maximális teljesítmény, a minimális állásidő és a biztonság mindenkor.
Megadunk mindent ahhoz, hogy járművéből a maximumot hozhassa ki annak teljes élettartama alatt, így a sofőrök és a flottatulajdonosok bízhatnak teherautóikban és pótkocsijaikban, függetlenül azok életkorától.
Észszerűsített féknyergeinket bármilyen korú pótkocsikhoz ajánljuk, új, eredeti, gyárilag felújított féknyergeinket pedig korlátozott hátralévő élettartamú pótkocsikhoz.
Ezzel a megoldással minden jármű hosszú ideig forgalomban maradhat – állandó hatékonyság mellett, teljes mértékben a biztonságra összpontosítva.
 
 

Az eredeti gyári felújítás részleteiA legjobb választás a pótkocsik második életéhez


Az eredeti gyári felújítás több, mint egyszerű javítási munka.
A speciális fejlesztésű gyári felújítási folyamat során a féknyeregegységeket teljesen szétszerelik, az elhasználódott alkatrészeket kicserélik, a fennmaradó alkatrészeket pedig egyenként technikai tisztításnak vetik alá, tesztelik és gyárilag felújítják a Knorr-Bremse szakértői minőségi szabványai és irányelvei szerint.
Ugyanazon a szerelősoron szerelik őket össze, mint az új OE-alkatrészeket.
Gyárilag felújított féknyeregegységeink kiemelten költséghatékonyak, mivel kevesebb új alkatrész beépítését igénylik.
Szükségtelen mondani, hogy gyárilag felújított féknyergeink funkcionalitása megegyezik azzal a minőséggel, amelyhez ügyfelünkként más hozzászokott új termékeink használata során, mindössze az élettartama rövidebb az ilyen alkatrészeknek, mivel használt alkatrészekből építjük őket.
Az eredeti gyárilag felújított féknyergeinkre 12 hónap jótállást vállalunk!
 KNORR-BREMSE ÉRTÉKOPTIMALIZÁLT FÉKNYEREGKNORR-BREMSE
EREDETI, GYÁRILAG FELÚJÍTOTT FÉKNYEREG
JótállásKiterjesztett, 24 hónapos garancia.12 hónapos garancia (standard IAM-garancia).
Legyártási időA közölt érték.A szerviz szerinti, új termékre vonatkozó közölt érték + 2 hét.
TechnológiaA legfrissebb OE-szabvány szerinti.Az eredeti, gyárilag felújított alkatrészek felhasználásának köszönhetően a lehető legnagyobb mértékben követi a legfrissebb OE-szabványt.
Várható élettartamMint az új OE-termékek esetében.Rövidebb, mint az új termékek esetében.
A gyártási folyamatUgyanazon a szerelősoron összeszerelve, mint az új OE-alkatrészek.
TesztelésAz új OE-alkatrészekre vonatkozó előírások és szabványok szerint tesztelve.
Minőségirányítási rendszerKnorr-Bremse minőségirányítási rendszer.
A következőkhöz ajánlottMinden életkorú korosabb pótkocsik értékalapú javításához.

Senki nem ismeri úgy termékeinket, mint mi magunk.


A féknyeregegységek gyári felújítása komoly tapasztalatot kíván, különösen, amikor a biztonságért felelős alkatrészek is érintettek a folyamatban.
Több mint 60 éve foglalkozunk eredeti alkatrészek gyári felújításával, és több mint 30 millió sűrített levegős tárcsaféket értékesítettünk világszerte az elmúlt 25 évben, kiváló minőségben és megbízhatóság mellett.
Ki tudná kiváló minőségű féknyergeinket nálunk jobban gyárilag felújítani?
Eredetialkatrész-gyártóként ismerjük az összes szükséges paramétert és követelményt: csak nekünk van rálátásunk a járműgyártó követelményeire, tűréstartományaira, előírásaira, alkatrész-kialakítására és ellenőrzési szintjeire, továbbá mi rendelkezünk az eredeti cserealkatrészekkel is, amelyek a minőségi, megbízható gyári felújításhoz szükségesek.

Az eredeti gyári felújítási folyamatunk

 

Az eredeti gyári felújítási folyamatunk


Élvonalbeli gyári felújítás a piacvezetőtől


A gyári felújítás egy ipari körülmények között történő felújítás, az újrahasznosítás legkifinomultabb formája.
Számunkra az eredeti gyári felújítás minden know-how, tapasztalat és tudás ötvözését jelenti, amelyre a szigorú minőségi szabványaink szerinti eredeti alkatrészek gyártása során szert tettünk.
Ennek eredményeképpen kibővítettük és koncentráltuk kapacitásunkat egy új, 9000 m2‑es gyártócsarnokba Liberecben, a Cseh Köztársaságban.
Egész gyártási folyamatunkat speciálisan a pótkocsi tárcsafékek féknyergeire kifejlesztett átfogó vizsgálatokra, helyszíni tesztelésre és különböző tanulmányokra alapoztuk.
Ez azt jelenti, hogy az eredeti, gyárilag felújított féknyeregegységek összeszerelése, végső beszerelése és tesztelése az németországi aldersbachi OE-alkatrészek szerelősorával megegyezőn történik.
 
 

KonzultációÁlljon a biztonságos oldalra – vegye fel velünk a kapcsolatot!


Helyezze bizalmát a biztonságba és eredeti, gyárilag felújított féknyeregegységeinkbe, és adjon idősebb pótkocsijainak „új életet”. Mert csak a Knorr-Bremse gyárilag felújított termékei eredetiek.
Örömmel adunk szaktanácsot idősebb járművekhez való eredeti, gyárilag felújított termékeinkről:

Lépjen kapcsolatba velünk!